Menu

Løkken strammes. I weekenden skal der igen kæmpes om vigtige point

image
23. februar 2023 kl. 16:20

Det blev ikke ligefrem en håndboldkamp vi ser tilbage på, da DS var i ilden i lørdags mod Ringsted. 15-33 endte det til TMS Ringsted - et resultat som Thomas Brønd er langt fra tilfreds med:

" Jeg tænker at er undskyld vil være på sin plads efter den kamp mod TMS. Vi var ikke tilstede og blev fuldstændig kørt over i alle spillets faser og den kamp skal hurtigt glemmes." 

Sæsonen er så småt ved at nå sin ende og med 5 kampe tilbage skal der kæmpes ekstra målrettet for at kunne bibeholde pladsen i 1. division.

" Vi har kniven helt inde hvor det gør ondt. Faktum er at vi nok skal have fundet 6 point for at klare det og 4 kam gøre det hvis vi er heldig. Jeg er sikker på at vi skal slå SIK og Gudme, og så kunne det godt ende ud med at vi skal finde 2 point mere. Det er jo ikke det at vi taber stort mod Bjerringbro og TMS, der gør vi er i den her situation, men skal nok nærmere findes i, at vi taber 4 point mod Ejstrup/Hærvejen, hvilke desværre var fuldt fortjent. Jeg tror dog selv at vi kan afgøre det  til vores fordel, ved at finde de 4-6 point. Så må vi se om vi evner at være bedst når det gælder mest, vi vil i hvert fald gøre hvad vi kan for at HIK har et 1. division hold også i kommende sæson." afslutter Brønd.

Damerne skal endnu en gang på hjemmebane på lørdag og vi håber at i vil være med til at sørge for stor opbakning til damerne - de har brug for os! Kampen spilles kl. 14:00 i Maglen, hvor de møder Hadsten. Vi ses! 

Luk