Menu

Lige ved og næsten. Det ser svært ud for vores damer

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
28. februar 2023 kl. 09:58

Det blev til lige ved og næsten, da damerne i lørdags bød Hadsten op til dans i Maglen. En tæt kamp hvor holdene fyldtes ad i store dele af kampen, men som endte ud i et knebent HIK-nederlag på 27-29. 

" Vi fik rettet op på den miserable præstation fra TMS kampen, men det var ikke nok til 2 point. Vi spiller en udmærket kamp, og har i momenter styringen af kampen, men igen er det os selv som ikke formår at udnytte de muligheder der er i kampen for at vinde. Der bliver brændt for meget og på meget vitale tidspunkter i kampen." fortæller Thomas Brønd, DS træner, og fortsætter:

" Det var ikke dommernes skyld, men de har i 9 ud af 10 situationer kendelser som ligger og kan gå begge vej, og som falder ud til Hadstens fordel. Det er den aktuelle debat om antallet af skridt som gør det svært at være offensivt tænkende i forsvaret, krydret med vurderingen om hvornår der er passivt spil, som er med til at give Hadsten gode muligheder. Når det så er sagt, var det primært vores egne evner i de vigtige situationer, som gør kampens endelige udfaldNu står vi så i den situation, som gør det ualmindeligt svært at forblive i 1. division, da jeg mener vi skal have 6 point i de sidste 4 kampe, og vi SKAL vinde over Søndermarkens IK og Gudme.

HIK ligger pt på en 11. plads i tabellen med 8 point. Næste kamp spilles på udebane hos Søndermarkens IK d. 11/3. Sidst vi mødte SIK endte det ud i en HIK sejr på 24-21 og vi krydser alt hvad vi har og håber at et lignende scenarie kommer ud af den forestående kamp. Kom så piger! 

Luk