Menu

Damerne tager hul på det nye år. Årets første kamp venter

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
05. januar 2023 kl. 14:20

Vi er tilbage fra juleferie og de første der tager hul på det nye års kampe er intet mindre end vores damesenior. Og hvilken kamp der ligger i vente! 

Vi ligger året ud med at spille på udebane mod Ejstrup/Hærvejen. Nærmere bestemt skal vi et smut til Nørre Snede hallen i Midtjylland. Forventningerne til et brag af en kamp er allerede godt oppe og der hersker ingen tvivl om at det bliver en gyser af rang med meget på spil for begge hold:

" Der venter højst sandsynligt en tætpakket Nørre Snede hal, med masser af opbakning til hjemmeholdet, og helt sikkert et topmotiveret hold. I vores første møde tabte vi med - 5, så opgaven er ualmindelig svær. Hvis vi ser lidt på stillingen, så vil vi med en sejr kunne isolere Ejstrup helt i bunden og vi kan samtidig hænge os på feltet af 4 andre hold. Taber vi derimod, er vi tæt på at isolere os selv sammen med Ejstrup i bunden." fortæller træner, Thomas Brønd, og fortsætter:

" Ejstrup er et hold med nogle gode spillere som har spillet sammen i lang tid og har et par profiler i Iben Due Kristensen, som var noget hård ved os i første kamp, og Maria Klausen, der er en hårdt skydende bagspiller, som vi skal være klar på. Herudover er det krydret med en meget bevægelig bagspiller i Emmie Svensson. Vi har forberedt os godt og håber at vores 6:0, kan lukke ned for deres profiler og at vi kan lirke deres forsvar op med skud fra distancen. En ting jeg tror er sikker, er at det næppe bliver specielt kønt. Der står simpelthen for meget på spil, men mindre kan også gøre det, bare HIK vinder.

Vi krydser fingrer for at vi kommer godt fra start i det nye år og ikke desto mindre glæder vi os til at tage hul på kampprogrammet igen. Kampen spilles på lørdag kl. 13:00. Held og lykke!