Menu

Christian Dalmose tiltræder som daglig leder i HIK Håndbold

image Foto: Anders Kamper, SN.dk
04. september 2023 kl. 11:44

Sæsonen har så småt fået luft under vingerne og det glæder os at måtte meddele, at vi har fundet en særdeles kompetent ny daglig leder til HIK Håndbold. D. 15. aug. tiltrådte Christian Dalmose sit nye virke i HIK og vi kan næsten ikke få armene ned.  

Dalmose kommer til at stå med en masse praktisk opgaver omkring håndboldafdelingen. Derudover skal han stå for samarbejde med træning på skolerne i Gentofte Kommune og have fokus på faciliteterne i Maglegårdshallen. Sammenholdt med Christians virke som sportslig ansvarlig bliver han en stor styrke for afdelingen. Christian er endvidere fortsat en del af trænerteamet på vores talentfulde U15 drenge.

Dalmose kan med sin store håndbolderfaring både som træner og spiller give HIK håndbold et stort løft og vil styrke vores arbejde med at udvikle klubben. Herunder ligger fastholde af vores unge spillere.  Vi har en stor børneafdeling og vil gerne sikre at vores børnespillere, også i ungdomsregi, vil opleve at HIK Håndbold kan tilbyde både den sociale dimension, men også et håndboldmiljø for alle. Om sit nye virke fortæller han:

" Jeg er stor fan af fællesskabet i en forening og synes HIK har grundlaget for at kunne udvikle sig endnu mere. Ser frem til at møde en masse engageret frivillige og samarbejde med dem."

Ansættelsen af Dalmose vækker også stor glæde og begejstring hos håndboldformand, Mette Vestergaard:

" Christian kommer med den største energi og han bliver en stor styrke i klubben. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med ham om at udvikle klubben."

Stort velkommen til Christian Dalmose! Vi glæder os til samarbejdet.

Luk