Menu

Andreas Henriksen modtager HIK Holding Pokalen

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
28. april 2023 kl. 13:32

Den traditionsrige HIK Holding Pokal, der er blevet uddelt siden 1989, skulle i år have sin nye ejer. Pokalen uddeles til en person eller gruppe, som igennem det forløbne år, eller igennem en årrække, har udført et ekstraordinært arbejde til gavn for HIK i almindelighed og for HIK Håndbold i særdeleshed. Valget om hvem der skulle have overrakt den hæderkronede pokal, var ikke svær at udpege og gik denne gang til herreseniortræner, Andreas Henriksen. 

Årsagen var ganske simpel. Som bekendt er det i år lykkedes ham og spillerne på herresenior at sikre sig direkte oprykning og præstere en uhyre flot sæson med absolut ingen nederlag. Andreas har fulgt mange af '02 drengene hele vejen fra U17, siden 2019 og har formået at skabe et godt hold med perspektiver og plads, hvilket også har gjort at flere tidligere HIK'ere er vendt tilbage til klubben. Holdet er ikke kun dygtige på håndboldbanen, men også gode til at have det sjovt sammen, hvortil præmissen om at "spiller man godt, er det rigtig sjovt og har man det sjovt sammen, spiller man bedre sammen" har gjort sit indtog i truppen. 

Pokalen blev overrakt af Erik 'Ray' Larsen efter en flot tale fra Finn Vadstrøm. Finn fortæller således om valget af dette års modtager af Holding Pokalen:

" Da vi skulle beslutte, hvem der skulle have årets pokal blandt de, heldigvis, mange gode trænere og ledere i håndboldafdelingen, må vi erkende, at Andreas var foran på point lige fra starten. HIK Holding er jo en forening af gamle HIK'ere, og vi er også en flok ældre herrer, der har været uhyre kede af, at vores herreseniorafdeling i adskillige år har været nærmest ikke-eksisterende – kun opretholdt med det yderste af neglene på klubbens old boys spillere." fortæller Finn Vadstrøm og fortsætter:

" Derfor er vi ekstra glade for, at der med Andreas' fremragende arbejde nu er skabt et godt fundament for herresenior i fremtiden, og at I vinder 3. division uden et eneste nederlag er jo ekstraordinært flot."

Stort tillykke til Andreas med overrækkelsen! 

Luk