Menu

2. division kalder! HIKs håndboldherrer er sikre på oprykning

image Foto: Jepser Edvardsen, Contineo
13. marts 2023 kl. 14:38

Lørdag blev en festdag uden lige. Maglen var tæt pakket med HIK tilhængere, der alle var mødt op for at støtte herrerne i deres kamp om direkte oprykning til 2. division. Efter en sæson med udelukkende sejre til HIK herrerne var forventninger godt i vejret, men dagens modstandere fra Hillerød, lod ikke til at lade sig kimse af de hidtil ubesejrede HIK'ere. 

Under hele første halvleg fulgtes de to hold ad indtil pausefløjtet, hvor stillingen stod 13-13. Anden halvleg var ligeledes en tæt fornøjelse. Da der var kun 7 minutter tilbage af kampen bragte Gustav Skødt HIK foran med 25-24 og hallen brød endnu en gang højtlydt ud i jubel. Glæden var dog kortvarig, for ganske kort efter blev selv samme HIK'er udvist og nerverne blev efterhånden mere og mere tyndslidte hos HIK tilhængerne. Vi var vidner til en sand gyser.

Herrerne holdt dog fanen højt og selv i en undertalssituation formåede de at øge forspringet med et endnu et mål - et særdeles afgørende et! Helt til slutfløjtet lød var spændingen intakt, men det var altså HIK der i sidste ende kunne erklæres som vindere med slutresultatet 28-26. 

Herrerne har gennem hele sæsonen spillet håndbold til UG, og har nu indfriet målet om at opnå oprykning. Dette endda uden at have tabt en eneste kamp, hvilket er intet mindre end imponerende. Vi er stolte af drengene og deres flotte præstation og ønsker dem stort tillykke med den flotte præstation! 

Sæsonen er dog ikke helt slut endnu. Herrerne har stadig tre kampe tilbage, hvoraf deres sidste kamp for sæsonen spilles på hjemmebane d. 1. april, kl. 16:00. Sæt et stort kryds i kalenderen og vær med til at sende dem godt afsted til 2. division. 

Luk