Menu

Nye forstærkninger til 1. herresenior

image Cheftræner, Daniel Simacon og Morten Bank fejrer underskriften
02. februar 2024 kl. 15:53

Efter at HIK først på ugen solgte Milan Silva Rasmussen til Helsingborg, har klubben haft godt gang i det netop afsluttede transfervindue. HIK har hen over vinteren sagt farvel til Lukas Lykkegaard, Abdul Arshad, Alexander Jensen og Bercay Sahin, og det har betydet, at der skulle hentes nye spillere ind før en forårssæson, der lader til at blive utrolig spændende. Og siden transfervinduets lukketid, har armene været godt oppe i vejret blandt staben og tilfredsheden været stor. Her er de nye spillere:

 

Morten Bank, målmand

Erfarne Morten Bank kommer til HIK efter at have været på kontrakt i Nykøbing FC. Den 27-årige keeper har spillet et godt stykke over 100 divisionskampe – herunder en del i NordicBet Ligaen. Med sine 1.95 m er han en målmand, der fylder godt i landskabet.

Cheftræner Daniel Simacon: ”HIK glæder sig meget til samarbejdet med Morten, og vi skal være ærlige at sige, at vi tidligere har haft ”snøren” ude efter ham. Nu er det lykkedes, og med Oliver Børner (24 år) og Gustav Hangaard har vi en utrolig stærk målmands-konstellation i klubben”.

 

David Chernet, forsvar

David Chernet, der er midt-forsvarer er hentet i B1908. HIK fik øjnene op for den stærke forsvarer, da HIK spillede pokalkamp imod B1908 i august og måtte ud i forlænget spilletid for at kvalificere sig til næste runde.

Daniel Simacon: ”David Chernet var den bedste spiller på banen for B1908, og vi var alle meget imponerede over hans evne til at læse spillet og styre sit forsvar. Han er hurtig og fysisk stærk og har stor springkraft. Og så passer han med sit gode humør rigtig godt ind i truppen”

 

Noah Engell, angriber

Noah Engell kommer fra Danmarksserie-klubben Frederikssund og har tidligere spillet ungdomselite fodbold i OB. HIK har fulgt den 20-årige offensiv spiller i 2023 og hen over sommeren var det lige ved at blive til et skifte til Hellerup, men han valgte at vente. Noah Engell er en målfarlig og bevægelig angriber, der kan spille i et højt tempo.

Daniel Simacon: ”Noah har spillet tæt på 50 senior-kampe for Frederikssund og i 2022-23 sæsonen scorede han 15 mål. De positive takter fortsatte i efteråret, hvor vi så flere af hans kampe. Det er en meget spændende og lovende ung spiller, som vi har fået ind i truppen. Vi glæder os alle til at arbejde med ham”

 

Lucas Koch, back 

Lucas Koch, der er venstre back kommer til HIK fra Roskilde og har tidligere spillet i blandt andet AB. Den stærke og tekniske back startede op i en prøveperiode d. 6. januar i HIK efter en længere skadesperiode og overbeviste hurtigt om sine mange kvaliteter.

Daniel Simacon om Lucas Koch: ”HIK har fået en utrolig dedikeret og professionel back, der kommer til at tilføre meget kvalitet i vores spil. Lucas er en klog og godt skolet spiller, der kommer til HIK med masser af erfaring – og desuden kommer han med en positivitet og åbenhed, der klæder ethvert omklædningsrum.

 

Imran Mehanovic, midtbane

Imran er en stærk 21-årig midtbanespiller, der besidder både overblik og rigtig gode pasninger. Han har erfaring fra mange 2 divisionskampe for Skive, hvor han i længere perioder har haft en vigtig rolle.

Daniel Simacon om Imran: ”Man lærer jo ofte modstandernes spillere at kende gennem de kampe, som man spiller i turneringen. Derfor kender vi Imran meget godt og ved, hvilke kvaliteter han kommer med. Han har fået en god fodboldopdragelse i Esbjerg og erfaringen fra seniorfodbold i Skive gør ham til en spiller, der på trods af sin unge alder kommer med stabilitet og spilintelligens”.

 

Forlængelser til Oliver Børner og William Maretti

HIK har desuden i denne uge forlænget med Oliver Børner og William Maretti. Begge spillere har været værdifulde i løbet af efteråret.

”Oliver Børner tog chancen og blev i en periode 1. holdets foretrukne målmand. Han leverede virkelig gode præstationer og var generelt rigtig god for vores miljø med sin professionalisme”.

Det samme kan man sige, om William Maretti, der har fået sin fodboldopdragelse i FC København og FC Nordsjælland. Den tekniske og dribleglade back har lagt op til flere flotte mål i efteråret – bl.a. imod AB og Aarhus Fremad.

” William’s fordel er, at han med sin fart, teknik og sparketeknik kan være kampafgørende. Samtidig kan han spille flere pladser og det er ikke utænkeligt, at han også kan ses som kantspiller, når forårssæsonen kommer rigtigt i gang.” 

 

Velkommen til jer alle.

 

1. herresenior spiller deres første træningskamp på hjemmebane i morgen, d. 3. feb. kl. 11:30 på Gentofte stadion. Vel mødt

Luk