Menu

HIK U13 Talentdrenge går til kamp mod børnecancer

image
04. marts 2024 kl. 15:21

I fredags markerede man den landsdækkende kampagne, Fodboldtrøje fredag landet over, til fordel for Børnecancerfonden og HIK var ingen undtagelse. Fodboldtrøjer fra alle verdenshjørner var at finde blandt ansatte, trænere og spillere og herunder gjorde U13 talentdrengene en ekstra indsats for at gøre opmærksom på kampen mod børnekræft. 

Trænerteamet hos U13 talent havde nemlig taget initiativ til at der skulle samles penge ind til den gode sag ved fredagens træning. For U13 drengene gjaldt det om at score så mange mål som muligt, hvoraf hvert mål udløste en donation på 2 kr. Der blev lavet flere forskellige stationer med mulighed for at score mål og kreativiteten fik også lov til at udfolde sig, i form af større donationer hvis målet eksempelvis blev lavet på saksespark. Mange forældre bakkede op om initiativet og var klar til at bidrage til donationerne.

Netmaskerne blafrede konstant under hele træningen, og i alt udmundende dagens arbejde sig til 316 mål, hvilket betød at U13 spillerne kunne sende en donation på hele 5130 kr. afsted til Børnecancerfonden. Sådan!

Luk