Menu

HIK sælger Milan Silva Rasmussen

image
31. januar 2024 kl. 09:26

HIK har solgt den 20 årige angriber Milan Silva Rasmussen til Helsingborg IF. Aftalen er faldet på plads hen over tirsdag, og angriberen har skrevet en 3 årig kontrakt med den svenske klub.

Milan Silva Rasmussen kom til HIK fra B93 i sommeren 2023, og han har haft stor succes i efteråret med 7 mål og et markant offensivt spil på HIK’s venstre kant.

Det har været en fornøjelse at arbejde med Milan, og det kan ikke overraske nogen, at der kommer et bud på en spiller med hans kvaliteter. Han har teknik, fart og fysik, og så kan han afslutte lige godt med begge ben.” fortæller cheftræner Daniel Simacon

Vi mister en god spiller, men samtidig er det meget tilfredsstillende, at vi igen har givet en spiller muligheden for at fortsætte på et højere niveau. Vi hentede for nylig angriberen Morten Olsen i Hvidovre, så set i lyset af, at Milan smutter nu, så er der god timing i, at Morten netop er ved at blive spillet ind på vores hold.

Sportschef Per Frimann mener, at Milan Silva kunne lykkes de fleste steder.

Når det er sagt, så synes jeg også det giver god mening at satse på at slå igennem i en stor, ambitiøs, svensk klub. Helsingborg får en spiller, der er professionel, godt skolet og meget spændende og talentfuld. Vi er nogle stykker fra HIK, der kommer til at tage turen til Olympia i Helsingborg for at følge den videre udvikling. Det er helt sikkert.”    

Det er anden gang inden for et halvt års tid, at HIK formår at sælge en spiller til udlandet efter at man i sommer sendte 20 årige Victor Dedes til PEC Zwolle i den hollandske Eredivisie.

HIK vil gerne være et seriøst bud på, hvordan unge spillere med talent, den rigtige indstilling og arbejdsindsats kan udvikle sig i vores miljø og dermed på et tidspunkt opsøge muligheden for at få opfyldt store ambitioner. Det er virkelig fantastisk, at det er lykkedes igen.” slutter sportschef Per Frimann.

Luk