Menu

HIK er klar til at vende bøtten mod FA2000: Troen og viljen er intakt

image
27. marts 2024 kl. 13:17

HIK’s tre nederlag i træk er langt fra en ønskestart, og efter nederlaget på 4-0 i Middelfart er det tid til at vise, at holdet kan tage kampen op og vende modgangen til medgang. Det kræver en sejr i dag imod FA2000, der har gjort det rigtig flot her i 2024 med en sejr og to uafgjorte kampe.

Mens FA2000 har mødt hold fra den nederste del af 2. division i de tre første runder, har HIK spillet mod hold fra Top-6. Kampen mod oprykningsaspiranterne fra Roskilde FC for 14 dage siden kunne nemt være endt med en sejr, da føringen på 2-1 blev smidt i de sidste minutter af kampen. Til gengæld var nederlaget i Middelfart i lørdags langt under holdets standard. Det er bekymrende, men samtidig er det svært at forestille sig, at HIK med de mange gode boldspillere kan spille så dårligt i to kampe i træk.

HIK’s angriber og topscorer Mathias Veltz er tilbage i startopstillingen mod FA2000 efter to karantænedage, og det vil helt sikkert puste nyt liv ind i holdet. Veltz’ tid i HIK har været intet mindre end sensationel efter skiftet fra Danmarksserie-klubben Brønshøj, og han har med sine 10 mål vist sig en af de mest træfsikre angribere i turneringen. Han har kun behov for få afslutninger pr kamp for at score sine mål. Det bliver spændende at se ham igen i samarbejdet med Noah Engell, der har set pågående og gennembrudsfarlig ud siden sit skifte fra Frederikssund

FA2000 er et af de bedste omstillingshold i 2. division lige nu. Holdet kommer i en 3-4-3 formation, hvor de tre forreste spillere er hurtige og gennembrudsfarlige. Det er værd at holde øje med Lucas Simonsen på højre fløj og den tidligere HIK’er Oskar Høybye. Akkurat som Veltz og Engell fra HIK kan de begge afgøre kampe helt på egen hånd.

Under alle omstændigheder bliver det et medrivende lokalopgør mellem to hold, der har nogle af de laveste spillerbudgetter i 2. division, men som alligevel i løbet af sæsonen har vist, at de begge kan spille lige op med de bedste i rækken.

Til kampen i dag trækker vi igen lod på kampprogrammet om biografbilletter fra vores sponsor Moviehouse. Tak til dagens kampsponsor – Danmarks bedste biograf.

God kamp til alle!

Luk