Menu

Bliv sponsor

I HIK står vi aldrig stille

Verden omkring os er konstant i forandring, og selvom det at være en idrætsforening er en gammel dyd, skal vi være en del af udviklingen. Vi skal hele tiden kunne tilbyde vores medlemmer det absolut bedste klubmiljø, hvor de oplever vores stærke grundværdier udvikling, glæde, fællesskab og vilje folde sig ud. Vi er ikke noget uden hinanden – og derfor skal vi hjælpes ad og løfte i flok. Hverken udvikling, glæde eller fællesskab rummer et soloelement. Det er alle værdier, der har det sociale aspekt i fokus, fordi det sociale liv er det vi vokser og bliver bedre i.

Som sponsor i HIK træder du ind i en verden fuld af ambitioner, hvor du ikke blot er en bidragsyder, men en aktør. Vores sponsorer er utroligt vigtige for os, og de er en del af vores fællesskab på lige fod med medlemmer og ansatte. Du spytter derfor ikke bare penge i klubkassen med et filantropisk sponsorat. Du får derimod mulighed for at aktivere dit sponsorat. Vi har et stort ønske om vores sponsorer oplever at indgå i en dynamisk udveksling af goder, kompetencer og vækst. Som sponsor er du med til at skabe en forening, der danner rammen om rigtig mange menneskers sociale liv. Du er med til at udvikle talenter, skabe venskaber for livet, lære børn og unge om fællesskab og medmenneskelighed, og bibeholde en stor glæde og frihed for rigtig mange mennesker. For os, er et sponsorat derfor meget mere end bare penge, og det er vores ypperste opgave at du også kan mærke det.

Hvis du har lyst til at være en del af HIK og støtte en allerede voksende forening – og idrætsklub, så kontakt os for en snak om de mange muligheder der ligger heri. Vi rådgiver og vejleder gerne i forhold til placeringer, målgrupper og den visuelle form, så du får et gennemført og fuldendt resultat.

Kontakt sponsorudvalget, der har til opgave at koordinere sponsorarbejdet i klubben, hvis du ønsker at være med til at støtte HIK.

 

SPONSORUDVALGET:

Tennis:
Mark Bansholt (tennissponsor@hik.dk)

Fodbold:
Allan Hansen (ah@hik.dk)

Håndbold:
Mette Vestergaard (mv@monkfish.dk)

HIK overordnet:
Direktør Thomas Nielsen (tn@hik.dk),
Peter Munch Andersen (peter@petermunch.eu)