Menu

Invitation til Klubmesterskaberne i tennis 2021

image
26. juli 2021 kl. 13:50

Kære tennis medlemmer

 

I inviteres hermed til Klubmesterskaberne 2021. Turneringen er for klubbens seniorer og ung-seniorer og afvikles i perioden fra onsdag den 18. august til fredag den  28. august

 

I har som par mulighed for at angive en og kun en dag 19.8., 20.8., 23.8., 24.8., 25.8. og 26.8., hvor I ikke kan spille - forudsat at dette sker ved tilmeldingen. Husk blandt andet jeres holdkampe.

 

Vi forsøger at afvikle flest mulige kampe i weekenden 20.8. til 22.8., så der skal I kunne spille.

 

I kan dog i tilmeldingen yderligere forsøge at angive et enkelt kortere tidsrum lørdag eller søndag 21.8. og 22.8. hvor I (som par) er forhindrede. Så vil vi forsøge også at tage hensyn til det, hvor  det er muligt - det kan vi dog ikke love, og jo flere rækker I stiller op i des sværere.

 

Der er åbent for deltagelse i Single, Double og Mixdouble på niveauerne A og B/C.

 

Finalerne vil i størst mulige omfang blive afviklet fredag den 27. august (enkelte afvikles allerede 26. august, hvis en spiller er i tre finaler).

Klubmesterskabsmiddagen afholdes i år i begyndelsen af turneringen nemlig allerede fredag den 20.8. hvor de fleste stadig er med, så sæt allerede nu kryds i kalenderen- detaljer herom senere.

 

Rækkerne er åbne for alle klubbens aktive seniormedlemmer og ung-seniormedlemmer, men desværre ikke for juniorerne - heller ikke i doublekonstellationer med seniorer.

 

Kampene sættes i gang fra kl.17 på hverdage og fra kl. 9 til kl.18 i weekenden.   

 

Tilmelding sker som følger:

Log på som når I skal booke bane. Klik på Tennisarrangementer under Menu i øverste bjælke og klik på de ønskede rækker, udfyld og betal - en række ad gangen. Husk at jeres medspiller skal tilmelde sig og betale separat - hvis I har medspillers medlemsnummer og adgangskode kan I gøre det for vedkommende. Pladserne tildeles efter princippet først til mølle, og et par anses først for tilmeldt, når begge er tilmeldt.

 

Tilmeldingsfrist er fredag den 13. august 2021 kl. 12.00, men tilmeld jer gerne med det samme. (Det er også under Tennisarrangementer, at man på et senere tidspunkt kan tilmelde sig middagen).

Pris: Single 150 kr., Double 110 kr. pr person.

Lodtrækningen og spilleplanerne for onsdag den 18.8. lægges på hjemmesiden i løbet af tirsdag den 17.8.

Hver aften lægges opdaterede spilleplaner på for den efterfølgende dag.

 

I tilfælde af regn afvikles kampene så vidt muligt inde, så mød altid op som programsat.

 

Hjælp hinanden med at huske på at blive tilmeldt - jo flere vi er des sjovere.

 

Venlig hilsen Inger og Nina (nr@ninarye.dk)