Menu

Åben bane

 

Åben Bane mandage og onsdage, samt fredage i (kun) indendørssæsonen

 

Hvad er Åben Bane?

Åben Bane er et tilbud til dig, som gerne vil spille doublekampe med forskellige makkere. Det er et hyggeligt tennisarrangement, hvor du kan møde nye med- og modspillere på mange forskellige niveauer.

Hvem spiller man med?

Hele ideen bag Åben Bane er, at det er sjovt og lærerigt at spille med forskellige makkere. Derfor får du en ny makker i alle kampe. Nogle gange matcher du og din makkers niveau helt perfekt, men ikke altid. Det er så her, at du enten kan nyde at få en makker på et højere niveau eller omvendt opleve at få ros af en heldig medspiller.

Hvorfor møde op?

Det er en glimrende mulighed for at få spillet noget tennis og for at lære nogle af de andre medlemmer at kende. Mange har gennem årene fundet nye tennismakkere til Åben Bane.

Hvad koster det?

Ingenting! Det er et tilbud til alle HIKs senior-tennismedlemmer, og arrangementet er dækket via dit kontingent.

Vi beder fortsat om forhåndstilmelding fra deltagerne i Åben bane, så vi på forhånd kan sammensætte kampene, og fastlægge hvem der skal spille på hvilke baner.

Vi er så heldige at have nogle friske tovholdere, der indtil videre vil påtage sig at stå for at sætte kampene henholdsvis både mandag, onsdag og fredag. Mange tak for det.:)

Hvordan?

Ønsker I at deltage i førstkommende Åben bane, bedes I for onsdage og fredage sende mail til tovholderen dagen før, den Åben bane I ønsker at deltage i. I emnefeltet skriver I Åben bane samt dato.

Da vi måske ikke kender alle, bedes I ved tilmeldingen angive jeres niveau A, B eller C hvor A er de stærkeste spillere - så vi kan sammensætte så jævnbyrdige kampe som muligt.

Tovholderne og hvilken dag og tid I skal sende mail - send venligst ikke tidligere.

Mandag: Karen Thamsborg: dsl328691@mail.jubii.dk mail søndag senest kl. 10. Der spilles fra kl. 11.00 mandag

Onsdag: David Breuer: david.j.breuer@gmail.com mail tirsdag senest kl. 17. Der spiller fra kl. 10.30 onsdag

Fredag (kun i indendørssæsonen): Claus Juhlin/Zibrandt Greisen: juhlin@zaff.dk mail torsdag senest kl. 17. Der spilles fra kl. 18.30 fredag - UNDTAGEN første fredag i måneden

I indendørssæsonen bedes I medbringe udendørssko, så vi kan gå ud, hvis vejr og ledige baner er til det.