Menu

Ny i HIK Tennis

Kom og lær din klub at kende

- hver den første torsdag i måneden 

Når du er ny i noget, kan det være rigtig rart at blive sat lidt ind i, hvordan tingene fungerer.

I HIK tennis er det meste heldigvis ret lige til, og du vil altid blive mødt af mennesker på anlægget, som vil kunne hjælpe dig, hvis du bliver i tvivl om noget.

Alligevel vil vi gerne klæde dig bedst muligt på til at komme i gang med at spille, så du føler dig informeret om alt det du har brug for at vide.

Samtidig vil vi også meget gerne fortælle dig lidt om, hvad du ellers kan her i klubben, om det sociale liv og hvem vi er.

Derfor vil der hver den første torsdag i måneden være ”kend din klub” i Restaurant HIK fra kl. 17.30 til 18.30.

Her vil der være fem ambassadører tilstede, som alle kender tennisafdelingen rigtig godt, og som kan svare på de spørgsmål du måtte have omkring booking af baner, hvilke hold og træning, der kan deltages i og på, hvornår de forskellige ting starter og slutter, hvordan man rent praktisk tilmelder sig, booker, deltager i turneringer osv.

Indledningsvis vil ambassadørerne fortælle lidt om alt det du har brug for at vide for overhovedet at kunne komme i gang med at spille tennis, og efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Første gang vi afholder ”kend din klub” er torsdag d. 9. september kl. 17.30, i Restaurant HIK.

Hvis du ønsker at deltage, så kan du tilmelde dig til formanden for tennisafdelingen, Elizabeth Porsing på elizabeth@hik.dk.