Menu

HIK Indkøbsforening

Målet er at tilsikre alle partnere i HIK Indkøbsforening de bedst mulige rabatter, vilkår og services ved at købe varer og ydelser hos hinanden. Det samme gør alle vores 4.700 medlemmer i HIK naturligvis også.

Alle medlemmer af HIK og deres familier tilbydes 10% rabat, ligesom hver transaktion giver 10% i klubkassen til glæde for fællesskabet. Altså 20% rabat eller lignende fordele ved køb af udvalgte varer og ydelser. Alle tilbud lægges på HIKs hjemmeside ligesom du får mulighed for at sende relevante tilbud og nyhedsbreve til de enkelte medlemmer, som gerne støtter både lokale butikker, virksomheder og HIK.

Som HIK Indkøbspartner får du:

  • Markedsføring overfor HIKs 4.700 købestærke medlemmer og deres virksomheder.
  • Leverancemulighed til en stor gruppe af attraktive erhvervsvirksomheder.
  • Mulighed for medlemskab i HIK Erhvervsklubs netværk med de mange arrangementer og øvrige fordele dette medfører.
  • Mulighed for at vi arrangerer aktiviteter såsom; fodboldspil i gaden, månedens bedste shopper og turneringer/stævner/sociale begivenheder i din virksomheds navn

Det er HIK's ambition at samarbejde med de bedste leverandører indenfor hver kategori og gerne med 1 – 3 årige leverandørkontrakter.

HIK Indkøbsforening er altid interesseret i at udvide netværket og optage nye medlemmer. Ønsker du at blive en del af HIK Indkøbsforening eller er du interesseret i at høre mere herom, så kontakt sponsorchef Theis Husfeldt på theis@hik.dk eller tlf: 31 10 11 33