Menu

Sejr! Første turneringskamp i 1. division ender med sejr til DS1

image
12. september 2022 kl. 16:43

Damernes 1. division er officielt i gang - i hvert fald i HIK regi - og det blev til en flyvende start for HIK! En udebanesejr over Gudme HK med cifrene 29-31 var fakta efter gårsdagens kamp og glæden var i den grad at mærke hos både spillere og trænere. Træner, Thomas Brønd, har sat lidt ord på kampen og de små forskelle der i sidste ende gjorde udfaldet:

Det er set mange gange at sæsonens første kamp er lidt rodet og ubeslutsomme, hvilket helt sikkert også er gældende i vores udebanekamp mod Gudme HK.
Vi var helt naturligt lidt nervøse, hvilket kunne ses specielt i starten af kampen. Her var vi et skridt efter Gudme, hvor vi i første halvleg var bagud med 1-4 mål. Efterhånden som tiden gik, fik vi mere styr på spillet og aftalerne og vi fik mere og mere momentum i kampen, hvilket gjorde at vi førte med + 5, ca 3-4 minutter før kampen var slut.
De sidste 3 min i anden halvleg udløste lidt usikkerhed, og Gudme blev inviteret ind i kampen igen, men vi fik afblæst det hele og vandt fortjent med +2 mål.
Generelt synes jeg at det var en fin holdpræstation, men jeg står også med en lille uforløst fornemmelse i kroppen. På plus siden, er at vi i dele af kampen formår at holde det tempo, som vi så gerne vil have, ligesom Regitze i målet, stod en flot kamp. Mathilde Sørensen spiller en god kamp og formår at være den profil vi gerne vil have hun er.
Den unge Fiona Raabye, får en flot debut i 1. division og hende skal vi nok få meget gavn af.
På minussiden må være, at vi alt for ofte ikke får lavet de spilstop vi skal have, for at kunne danne en solid defensiv som et fundament i vores spil.
Men alt i alt er vi tilfredse med at vinde den første kamp i 1. division, og er allerede begyndt at gøre klar til vores næste kamp mod Ejstrup/Hærvejen i Maglen.
Der hersker ingen tvivl om at vi her i HIK Håndbold, er svært begejstrede for den gode start og vi glæder os enormt til at se damerne i aktion på hjemmebane, når de på lørdag kl.14 tager i mod Ejstrup/Hærvejen. Vi håber på stor HIK opbakning, så slå endelig vejen forbi og hep med. Vi ses!