image
06. oktober 2021 kl. 09:37

Damerne har lagt godt ud i sæsonstarten.

Vores damehold i 2. divison har sammen med træner Thomas Brønd fået et forrygende start på sæsonen.

Premiere kampen mod NFH i Nykøbing, var en god oplevelse, mod et fint spillende NFH hold.

I første halvleg var det tydeligt at HIK spillerne lige skulle i gang efter den lange Corona pause, men vi havde styringen i de første 30 min og førte med +2.

Pausen blev brugt til at lave et par tilpasninger og halvvejs i halvlegen førte HIK pigerne med 6 mål takket være et solidt forsvar.

Sejren blev på 28-25, og premiere kampen er i den grad godkendt efter en stærk holdindsats.

Lørdag d. 2. oktober var der lagt op til en håndboldfest da dameholdet skulle spille første kamp i “Maglen” i 1,5år!

Et lokal opgør mod rivalerne fra Ajax København

"HIK pigerne var derfor ekstra tændte og vandt alle dueller i både forsvar og angreb” udtaler træner Thomas Brønd.

HIK kunne derfor gå sikkert til pause med en føring på mere end 10 mål.

I 2. halvleg fik alle pigerne mulighed for at teste formen af og sejren endte på 35 - 23 efter en super indsats af samtlige 12 spillere på holdkortet.

2 sejre og dermed ligger damerne på en flot 2. plads!

Holdet er dog bevidste om at det flotte spil i de 2 første kampe skal blive endnu bedre for at bide sig fast i toppen af 2. division, som i år har vist sig særdeles stærk.

Pigerne spiller næste kamp på søndag d. 10. oktober på udebane mod Brøndby.

Brøndby er et rutineret hold med en anderledes spillemåde samt offensivt forsvar, og kan volde alle hold i rækken problemer, men spiller vi som i de første 2 kampe bør vi vinde.

Læg gerne vejen forbi Brøndby og hep på pigerne.

HIK må til kampen mod Brøndby undvære Mariann da hun er på Færøerne for at spille EM-kvalifikation mod Danmark og Østrig.

Vi har derfor lånt Anne Svendsen som normalt spiller på vores talentfulde U19 hold, Anne er en tempofyldt spiller med et stort potentiale så vi er glade for at hun for muligheden for at teste sig af på senior niveau.

Plads til forbedring hos herrerne

Herrerne har ligeledes taget hul på sæsonen og spillet deres første 2 kampe i 3. divison.

Desværre er det blevet til 2 nederlag, ude mod Hillerød og et snævert nederlag hjemme mod Ledøje 17-19.

Kampene har haft vidt forskellig karakter og det er selvforskyldt at vi ikke vandt hjemmekampen mod Ledøje siger træner Andreas Henriksen.

Truppen af præget af stor optimisme og gå-på mod og har en målsætning om at etablere sig i rækken i år, men er bevidst om at det bliver en udfordring da HIK er et meget ungt hold.

Træner Andreas Henriksen har stor til tro til at holdet nok skal komme igen og få hul på pointbylden da niveauet på holdet stiger uge for uge.

Herrerne spiller deres næste kamp på Lørdag i Otto Mønsted Hallen mod KSI, som pt. er rækkens tophold efter 2 sejre.