Menu

Frivillighed som livsgrundlag

image
25. august 2021 kl. 11:55

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget

Ingen tvivl om, at det har været noget af en omgang for de fleste håndboldklubber, at skulle overleve Corona og de mange nedlukninger og restriktioner. Vi har ikke alene måtte undvære sporten, som vi elsker, men også hele den sociale del af foreningslivet.

Det er netop den del, der for mange både børn, unge og voksne er et frirum, hvor de kan mødes med andre der brænder for det samme som dem, og bare være. Mange, især børn og unge, bygger deres netværk i klubben, så det kan føles som en kæmpe mavepuster, at miste det for en periode.

Heldigvis har Corona også understreget overfor os – og vores medlemmer at håndbold virkelig har en enorm betydning og tiden har givet os mulighed for at gentænke og opbygge et endnu stærkere bagland for klubben.

Nye kræfter til HU

Derfor fik vi en masse nye og stærke kræfter ind i håndboldudvalget ved vores ordinære håndboldmøde 2021. Mennesker, der alle har mod på at lægge både tid og energi i, at skabe en af Danmarks bedste håndboldklubber, hvor vi holder et bredt fokus på både det sociale og det seriøse i vores sport. Hvor alle spillere bliver set og udviklet og får mulighed for at lære både sig selv og andre spillere endnu bedre at kende.

Håndboldudvalget består i dag af følgende medlemmer:

Rikke Fabricius, Tine Nielsen, Christina Hansen, Oliver Ernst, Mads Bonde, Esther Skibelund og naturligvis vores formand Mette Vestergaard, som siger således om udvalget;

”Vi har fået en masse nye kræfter ind i håndboldudvalget, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med dem. Jeg kan se en stor iver og arbejdsomhed blandt både de nye og de eksisterende medlemmer i udvalget. Vi glæder os til at arbejde på at udvikle HIK Håndbold endnu mere. Jeg er især glad for at se flere store HIK kulturbærere er indtrådt i udvalget. Vi har gennem det sidste år haft meget stor fokus på at få den helt rigtige HIK kultur på plads, og der er ingen tvivl om at de nye medlemmer vil være en vigtig brik i dette arbejde.

Jeg oplever, at alle medlemmer i udvalget byder ind med en masse kompetencer og jeg er fuldstændig overbevist om, at der kommer til at ske meget på flere parametre i klubben. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og ser frem til at præsentere strategi og visioner for hele HIK.”

Frivillighed er nøglen til det hele

Vi er meget taknemmelige over, at så mange har lyst til frivilligt at lægge en masse arbejde i klubben og for at medlemmerne får de allerbedste muligheder her hos os. Uden jer, ville det slet ikke være muligt at skabe så gode rammer og så fantastisk et fritidsliv for så mange. Som forening og idrætsklub er vi afhængige af, at der er nogen der har lyst til at putte tid i at få det hele til at hænge sammen.

Når vi oplever en så stor tilstrømning af frivillige, så bliver vi kun bekræftet i, at vi er på helt rette vej.

Hvis du har lyst til at være frivillig i HIK håndbold, så er der altid brug for dig. Kontakt meget gerne håndboldudvalget, og få en snak om, hvad det vil sige at være frivillig hos os.