Menu

Velkommen til en ny sæson

image
03. august 2021 kl. 14:57

Efter en succesrig sæson 2020-21, hvor HIK sluttede som nr. 2 i 2.division er vi nu klar til en spændende, lang sæson i det nye format, hvor 2 division er reduceret til kun 12 hold, og hvor der er to oprykkere og to nedrykkere i en turnering, der også indeholder op- og nedrykningsspil. 

Stefan Håkansson er ny cheftræner og skal sammen med assistenterne Bent Christensen, Torben Storm, Kim Drejs og Sam Rafique styre tropperne mod nye succeser. HIK er ikke helt færdig med at sammensætte truppen, således kan der ”handles” indtil d. 31.8 2021. Holdet spiller pokalkamp mod B93 tirsdag aften kl. 18.00 i Gentofte Sportspark og har første turneringskamp på udebane mod Hillerød lørdag d. 7.8 kl. 14.00.

Vanskelig forberedelse

HIK startede træningen op imod den nye sæson d. 5 juli og havde i starten et fint forløb i det varme vejr i Gentofte Sportspark. Men Covid-19 var ikke færdig med at have negativ indvirkning på fodbolden, og vi måtte desværre aflyse nogle træningspas og kampe på grund af smitte.

Det er indtil nu blevet til en rigtig god træningskamp for Stefan Håkansson’s mod 1 divisionsklubben Fremad Amager, hvor HIK førte 2-0 ved pausen men tabte 3-2. Derefter havde HIK en træningskamp i Middelfart, som blev tabt 4-0. Resultatet er misvisende, for HIK spillede en stærk 1 halvleg med flere store chancer. Da der manglede 25 minutter viste fynboerne sig at have flere kræfter, og det blev udslagsgivende.

Lørdag gæstede Karlslunde Gentofte Sportspark og her havde holdene en rigtig god åben kamp, som blev spillet over tre halvlege og endte 1-1.

 

Nye spillere

HIK har sagt velkommen til en række nye spillere.

I forsvaret er der kommet to stærke centrale forsvarsspillere til klubben. Den venstrebenede forsvarsspiller Gregers Arndal er skiftet til HIK fra Skovshoved, mens Mathias Larsen er kommet til HIK fra Holbæk. Begge har stor erfaring fra kampe i 2. division.

Den stærke midtbanespiller Emil Thomsen er kommet til HIK fra Avarta, og i angrebet skal vi se den tidligere Hvidovre- og Brønshøj spiller Aleksandar Lazarevic. Han scorede 12 mål i sidste sæson, og der er store forhåbninger til, at han kommer til at udnytte den store boldbesiddelse, som HIK ønsker at have.

 

Transfers

I juli blev unge Yousef Salech solgt til Brøndby i det, der kan betegnes som det største salg i HIK’s historie. Og efterfølgende blev også Mohamad Fakhri Al-Naser

sendt afsted på en transfer til Hvidovre i 1 division. Anton Petersen er røget til AB og Jusef Moussa er taget til Roskilde KFUM. Det har betydet, at der er plads til nogle af de unge talenter fra HIK’s egen ungdomsafdeling. Mads Juul, Bercay, Gustav Rossen og Jonathan Rindom er kommet op i 1 holdstruppen og gør det rigtig godt.

 

HIK har også sendt unge spillere videre til kontrakter andre steder. Målmand Alexander Jensen og førsteårs-senior Viktor Dahl Olsen er kommet på kontrakt i Kolding – og Alexander Hjælmhof og Storm Hollensted skal begge spille college fodbold i USA.

 

Truppen

Målmænd: Sebastian Sørensen, Nikolaj Toftelund Madsen

Forsvarere: Daniel Thorup, Mathias Mejer Knudsen, Elie Maluva, Gregers Arendal, Oliver Angus, Mads Jul Jørgensen, Mathias Larsen, Gustav Rossen

Midtbanespillere: Emil Thomsen, Jonas Hebo, Berzan Kucukyildiz, Jonatan Frimann (skadet), Frederik Emil Andersen, Berkay Mirac Sahin.

Angribere: Aleksandar Lazarevic, Jonatan Rindom, Oskar Høybye, Younes Felfel, Oliver Andersen, Julius Lip (skadet)