Menu

Live træning med Carsten Dohm

image
01. februar 2021 kl. 11:24
Carsten Dohm afvikler igen live træning for HIK’ere på onsdag d.3.2.21 kl. 15.30. Træningen er primært møntet på U14-U15. Men vi vil gerne understrege, at alle har lov til at være med - også de voksne.

Titel: Teams-træning arrangeret af Carsten Dohm

Deltag på din computer eller fra Teams mobilappen. 
Klik her for at deltage i mødet

 

Besked fra Carsten: 

Vi arbejder igen en ca. 70-75min. 

Træningen vil koncentrere sig omkring fodboldspecifikke øvelser samt helkrops og core øvelser.

I skal øve jer i at finde balancen i at arbejde hurtigt med øvelserne (det går stærkt - med korte pauser) og samtidig arbejde med kvalitet, udføre øvelserne korrekt. Det opnår vi bedst ved at skabe genkendelighed, altså kende til øvelserne og hvordan de skal udføres. Derfor vil mange af de samme øvelser gå igen i træningssessions i den kommende tid. Jeg vil dog også forsøge at variere det, således man oplever nye bevægelser. Den balance skal jeg forsøge at finde.

Husk! ... det er op til den enkelte at sætte barren for sværhedsgraden. Der kan komme seancer hvor jeg samler spillere lige fra U11-U15 i samme session. Det betyder at man selv må justere i øvelsen. Tage pauser når man ikke kan mere, men starte igen så hurtig som muligt, så man presser sig selv så godt som muligt.

Jo bedre man kender sig selv og jo mere man har og bliver ved med at selvtræne, jo bedre kan man finde det man kalder "sin maksimale præstation tærskel". Dermed træner I lige til den grænse hvor det giver bedst effekt for jer.

Glæder mig til at se jer til Live træning.