Menu

HIK Fodboldskole: Skal du have en plads på sommerens sidste og bedste fodboldskole?

image
05. juli 2021 kl. 13:16

Kære alle

Vores fodboldskole i uge 26 er netop overstået og med stor succes.

Igen i år har vi haft rekord mange tilmeldinger, og desværre heller ikke plads nok til alle.

Heldigvis har vi endnu en fodboldskole i uge 31, hvor vi stadig har nogle få pladser tilbage. Så skal du også være med på den absolut sjoveste fodbold uge i slutningen af sommerferien, så skynd dig at tilmelde dig herunder. 

Der er ikke noget bedre end at mødes med nogle, der brænder for det samme som én selv. Særligt når man kan lave det man elsker allermest - mens man ovenikøbet bliver bedre til det! Derfor er vores fodboldskole også så populær år efter år. Her mødes børn og unge og får endnu flere fodboldfærdigheder og et endnu stærkere fællesskab. 

Skynd dig at sikre dig (eller dit barn) en plads på årets fedeste fodbold uge! Der er et begrænset antal ledige pladser. 

Alder

Det er fra aldersgruppen 2007-2015.

Program

Fodboldcampen åbner alle dage kl. 9.00, hvor deltagerne kan møde ind hos fodboldcampens trænere, eller tyvstarter træningen en time inden træningen starter kl. 10.00. Tirsdag-fredag møder deltagerne ind i deres respektive grupper.


Programmet ser ud som følger:

10.00 – Træningspas 1 – det tekniske fokus. 

11.30 – Frokost fra Cafe HIK

12.30 – Træningspas 2 – det tekniske fokus i spil.

Læringer fra første træningspas omsættes til færdige spil.

13.30 – Frugt i Maglegårdshallen

14.00 – Træningspas 3 – det færdige spil.

15.00 – Tak for i dag

 

Øvelser

Der vil være et nyt teknisk fokus hver eneste dag.

Afslutninger

Finter/driblinger

Pasninger

Vendinger og Cuts

1. berøring

 

Trænere

Alle trænere på fodboldskolen er erfarne trænere på hver deres alderstrin. Programmet er sammensat af HIK’s talenttrænerteam, og er skræddersyet til den enkelte årgang.

Ved spørgsmål vedrørende program eller trænerpåsætning er du velkommen til at henvende dig til Mads Milland på mail Milland@HIK.dk.

Forplejning

Der vil blive serveret mad hver dag fra Cafe HIK. Menuen er sammensat, så deltagerne får energi til hele dagen. Det er tilladt at medbringe egen madpakke, men der er desværre ikke mulighed for at opbevare den på køl.

Der er frugt hver dag kl. 13.30.

Tøjpakke

Mandag bliver der uddelt tøj på fodboldskolen. Tøjpakken indeholder shorts og t-shirt fra Adidas. Der er bestilt tøj ud fra størrelsesinddeling på tidligere års fodboldskoler, da vi hellere vil uddele den rigtige størrelse end den størrelse, der er bestilt.

Hvis du skulle komme hjem med en forkert størrelse, er der selvfølgelig mulighed for at bytte én af de andre dage.

Tilmelding og betaling

Fodboldskolen koster kr. 1500,- for hele ugen.

Hvis ikke du har mulighed for at være med hele ugen pga. ferie, laver vi selvfølgelig en tilpasset løsning. Kontakt i så fald daglig leder, Allan Hansen, på ah@hik.dk.

 

Tilmelding til uge 31 her 

 

Hvad er min rolle som forælder?

Vi vil meget gerne se forældre på et forhåbentlig solbeskinnet anlæg til en masse god fodbold. Af hensyn til trænere og spilleres fokus, skal vi bede forældre forbliver uden for banen, fx på terrassen. 

Vi glæder os til at se jer til endnu en omgang forrygende fodbolduger i HIK!

De bedste hilsner,

HIK Fodbold