Menu

Smalt nederlag i sidste test

image
18. maj 2021 kl. 20:24
I en meget lige og velspillet kamp lørdag eftermiddag, tabte HIK den sidste træningskamp før sæsonstarten mod FC Nykøbing.

Kampen, der endte 1-0 til gæsterne fra Nykøbing Falster, var en virkelig fin fodboldkamp, der understregede de to holds placering i toppen af 2. division.

Der var flere fine chancer til begge hold undervejs. Mohamad Fakhri Al-Naser havde et formidabelt frispark på den ene opstander fra 25 meter og Oskar Højbye og Yousuf Salech havde ligeledes gode chancer. Hos topholdet FC Nykøbing havde tidligere Brøndby-spiller og udenlandsprofessionelle, Mathias Gehrt, en fremtrædende rolle, og det var også ham, der scorede det afgørende mål, da han ”sneg” sig ind i feltet og scorede på en kort tilbagelægning fra baglinjen.

På trods af nederlaget var der positive reaktioner fra de to nye, midlertidige cheftrænere Torben Storm og Bent Christensen. De havde sat holdet fint op til kampen, hvor taktikken blev holdt og flere spillere gav deres bedste. I ugen op til kampen havde der været fokus på spilleglæde og kommunikation på banen. Og man må sige, at begge dele var at se på et HIK’s mandskab, der i perioder spillede bedre end det nuværende, suveræne tophold i 2 division.

På lørdag kl. 15 er det alvor igen, når HIK på udebane møder lokalrivalerne fra Skovshoved, der lader til at have haft en god vinter med flere fine præstationer i træningskampene.