Menu

Sejr i lokalderby i sæsonåbneren

image Jubel på Krøyersvej: HIK cementerer 2. pladsen med en sejr i første forårskamp.
18. maj 2021 kl. 20:24
HIK vandt en vigtig 3-1 sejr over Skovshoved i en kamp, der blev spillet under de allersværeste forhold på grund af den regnvåde og tunge græsbane ved Krøyersvej

Indtil få minutter før kampstart faldt regnen i stænger over Skovshoved og omegn, og det var fra starten tydeligt, at almindelig, teknisk fodbold var næsten umulig.

Når det er sagt, var det faktisk imponerende, hvor hurtigt spillerne tilpassede sig omstændighederne. Det blev en kontant og nogle gange hårdt spillet kamp, men for HIK’s vedkommende blev det efterhånden som tiden gik også tydeligt, at nogle af de letbenede spillere som Mathias Mejer, Mohammad El Naser, Oscar Høybye, Frederik Emil Andersen, Alexander Hjælmhof kunne sætte sig mere og mere på boldspillet.

Selv om HIK havde bolden klart mest i 1. halvleg, var det Skovshoved, der kom foran på en glimrende kontra efter en HIK dødbold, der var tæt på at blive til en stor chance. ”Skovserne” susede på få sekunder ned og scorede ved Gregers Arndahl-Lauritzen. Det var et mål, der gjorde ondt - både fordi det var få minutter før pausen, men også fordi HIK havde været bedst igennem hele halvlegen.

I omklædningsrummet var planen klar fra Torben Storm og Bent Christensen. Det var altafgørende, at HIK fortsatte på samme måde, som de havde spillet de første 45 minutter. Med energi, fight, stor koncentration og pres på modstanderen, med blandt andet indlæg i feltet.

Det gjorde HIK, og belønningen kom efter 7 minutter. Et langt indkast fra Oliver Angus blev headet videre af Anton Petersen og midt i feltet kom Mohammad El Naser løbende med god timing og præcision. 1-1 og HIK havde fået fat i kampen.

I det 76. minut blev der begået straffe på stor-spillende Yousuf Salech, der igennem hele kampen gav Skovshoved problemer i den fysiske del af spillet. Den 19 årige angriber insisterede på selv at sparke, og selv om der gik flere minutter med protester fra Skovshoved, blev Salech ikke nervøs, og han sparkede bolden iskoldt i nettet.

Salech eksekverer sikkert fra 11-meter pletten.

Herefter skabte Skovshoved, der var reduceret til 10 mand, et par chancer, men det gjorde HIK også, og det var Oskar Høybye, der slog sejren fast med en solo-tur. Han modtog en aflevering fra Salech, blev fældet - men kom op igen - af-driblede den dygtige Skovshoved målmand og spillede bolden i det tomme mål.

Det var en vigtig sejr til Torben, Bent og drengene, der siden Kristoffer Wichmann’as stop, har arbejdet benhårdt for netop at klare denne store opgave. Der var rigtig mange kandidater til kåringen af ”Man Of The Match”. Forsvaret havde stået utrolig stærkt, midtbanen var klog og hårdtarbejdende og fremme havde Oscar Høybye, Mohammad El Naser og Yousuf Salech vist deres farlighed og gå-på-mod.

Valget faldt på debutanten Mohammad El Naser eller ”Mudi”, som HIK’erne kalder ham. Med hæderen følger 14 dage i den storslåede BMW, som vores samarbejdspartner Jan Nygaard A/S har stillet til rådighed.

Se flere billeder fra kampen her. Husk at kreditere Dennis Børner, som HIK takker for de flotte billeder.