Menu

Nordsjællandsk topdyst på Gentofte Stadion

image
Per Frimann
09. oktober 2020 kl. 15:08
Det bliver med garanti en god fodboldkamp, når HIK lørdag kl. 13.00 tørner sammen med Hillerød, i en meget vigtig kamp om de højere placeringer i rækken.

HIK er 3 points efter Hillerød, og vi skal meget gerne vinde for at komme indenfor i Top 6, der som bekendt til sommer vil give adgang til den ”nye” 1. division.

Billetter kan købes på Boldbillet.dk HER,og der vil være gratis popkorn til de første 100 børn, der kommer på stadion.

I den sidste kamp imod FC Roskilde i Gentofte Sportspark viste HIK sig fra den bedste side. Det var i det hele taget en underholdende og tempofyldt kamp, som begge mandskaber gik efter at vinde.

Lørdagens modstander, Hillerød spiller også rigtig god fodbold, og klubben havde i ugens løb fornøjelsen af at spille mod Superliga holdet OB i Sydbank Pokalen. Ligesom sidste sæson, hvor Hillerød var ved at slå FC København ud, lykkedes det for nordsjællænderne at presse Superliga klubben til det yderste. Efter at være kommet foran efter 12 minutter, måtte Hillerød imidlertid se sig slået af et OB hold, der forstod at tage sig sammen, da det blev nødvendigt. Men Hillerød efterlod igen i år et meget positivt indtryk i den TV transmitterede kamp.

Hillerød har flere profiler: erfarne Jonathan Witt (nr. 9) er en af de bedste spillere i 2. division og har den sjældne evne, at han kan spille stort set alle pladser. På den centrale midtbane finder man anfører Philip Lindgaard (nr. 10) med det gode venstreben og i angrebet fysisk stærke Rasmus Suhr (nr. 94), der scorede et flot hovedstødsmål mod OB.

Hos HIK er flere spillere på toppen lige nu. På midtbanen er hårdtarbejdende Sebastian Calsén i fin form igen efter en mindre skade, Frederik Krabbe binder forsvaret sammen, kreatøren Jonas Hebo skaber chancer med skarpt-vinklede afleveringer og fremme i angrebet har både Oliver Andersen, Oskar Høybye, Josef Moussa og Yousef Salech på skift gjort det strålende.

Kristoffer Wichmann’s tropper havde styr på tempoet i spillet i sidste uges kamp mod FC Roskilde, og ganske vigtigt blev der ikke brugt tid på diskussioner med modstandere og dommere, og vi indkasserede ikke unødvendige gule kort. Det var som om spillerne havde sagt til sig selv, at fokus og koncentration var i højsædet. Det klædte holdet, og hvis vi kan spille med den målrettethed som mod FC Roskilde i resten af sæsonen, så kan vi gøre livet rigtig svært for de bedste hold i rækken.

Lad os fortsætte med at gøre det mod Hillerød… Det bliver med garanti en god fodboldkamp.