Menu

Målfest skal følges op i Espelunden

image Artikelfoto: Rødovre Lokalnyt fra en tidligere dyst.
Bo Bay
14. oktober 2020 kl. 09:33
Søndag 18/10 drager HIK til Espelunden (Tømrermester Jim Jensens Park) i Rødovre, til en meget vigtig kamp mod BK Avarta.

HIK kommer med selvtillid efter to hjemmesejre i træk, efter nogle fodboldkampe med høj kvalitet. Senest en flot indsats i en intens kamp, mod et godt spillende Hillerød mandskab – der dog løb lidt tør for kræfter til slut. Begge hold ville spille fodbold og underholde tilskuerne, samtidig med at der blev kæmpet og taklet igennem på den gode hørbare måde. Glædeligt var det at Oskar Høybye med 2 scoringer i 2. halvleg, ”fik hul på bylden”. Skal der dryppes lidt malurt i bægeret, så måtte både Krabbe og Oliver forlade banen med skader og de er nok tvivlsomme til søndag. HIK har nu 14 points i en division der er ved at knække, så de næste kampe er utroligt vigtige – når målet er at komme i det forjættede land i den nye struktur, fra næste sæson.

Avarta derimod er kommet skidt fra start og har blot hentet et enkelt point og har tabt de senest 3 kampe. Så skulle man jo mene at det bliver en ”walk over”, men intet er mere forkert. Var man taget til Næstved fredag aften (eller så med via Ekstra Bladet) kunne man se et Avarta hold, der spiller god fodbold og i lange perioder matchede hjemmeholdet – men har svært ved at score. For Avarta er det nu, der skal hentes points, så vi vil møde et hold der kæmper en vis legemsdel ud af spillebukserne og nok stå lidt dybt. Og så vil Avarta spillerne garanteret gerne være inde i trænervarmen, når de i næste runde skal møde FCK i pokalen.

Skal HIK have vigtige points, kræver det at alle mand er fuldt fokuserede i samtlige 90 minutter og fra første fløjt samt i perioder også viser tålmodighed – i søgen efter de nødvendige åbninger.

Kampen er opgør nummer 44 opgør mellem de 2 klubber i Divisionerne. HIK har 19 sejre, 9 er endt remis og 15 er tabte – så det er traditionelt 2 lige klubber, der mødes.

HIK kan dog prale med at have tilført Avarta det største hjemmebane nederlag i divisionerne. Men her skal vi så tilbage til 1994, hvor HIK sejrede med 7-0 i Espelunden.

Avarta gør opmærksom på at de har en stor trofast tilskuerskare og er meget fokuserede på at overholde Corona restriktionerne. De har ikke problemer med at sælge det mulige antal billetter i forsalg, hvorfor der ikke er adgang uden forhåndsbillet. Således må de velkendte pølser og ikke mindst ”mirakelgryden”, vente mens kampen nydes via Ekstra Bladet.