Menu

HIK vandt over Hvidovre

image
18. maj 2021 kl. 20:24
HIK’s 1. senior vandt tirsdag eftermiddag træningskampen mod Hvidovre fra 1. division med 2-1. Begge mål blev scoret af 19 årige Yousef Salech, der kom på banen efter pausen. På dette tidspunkt førte Hvidovre 1-0 efter en scoring i det 38. minut.

De første 45 minutter var tempofyldte, og Hvidovre havde mest styr på spillet, selv om det også skal bemærkes, at halvlegen var præget af mange frispark og spilstop. 

Det ændrede sig fra starten af 2. halvleg, hvor især Alexander Hjælmhof, Illias Hassan, Mathias Mejer, Oliver Andersen, Anton Pedersen og Yousef Salech kom på banen med friske ben og masser af energi.

Det udlignende mål kom efter et perfekt sparket hjørnespark fra Mathias Mejer, hvis indadskruede spark, blev dirigeret i mål ved forreste stolpe af Youssuf Salech. Det var en indstuderet detalje, der gav jubel på HIK bænken.

Og få minutter senere var den unge angriber på færre igen. Han samlede en bold op midt på Hvidovres banehalvdel og spillede den ud på fløjen. Herfra sprintede han frem i feltet til et præcist og skarpt indlæg fra Illias Hassan. Salech blev revet omkuld og fik et straffespark, som i den grad mindede om de straffespark som tidligere er blevet dømt imod ham. Han kan ganske enkelt være svær at stoppe i feltet.

Salech scorede sikkert, hvorefter HIK gik længere tilbage på banen og tog imod det pres, der kom fra Hvidovre. Og selv om der opstod en stor chance, som målmand Sebastian Sørensen tog sig af med en fodparade, holdt HIK’erne fast til sidst og vandt kampen.

En meget tilfredsstillende præstation imod en modstander, der periodevis viste klassen fra 1. division.