Menu

Fra 0-2 til 3-2: HIK cementerede 2. pladsen med comeback-sejr

image Oskar Høybye reducerer på en flugter ved bagerste stolpe. Foto: Dennis Børner.
18. maj 2021 kl. 20:24
HIK sikrede sig lørdag sin anden sejr i træk, da holdet vandt 3-2 over AB Tårnby på udebane.

Kampen startede skidt for gæsterne, der inden for 10 minutter var bagud 2-0. HIK virkede rystet og havde svært ved at finde sammenhæng i spillet. Sebastian Carlsen fik hjernerystelse og måtte skiftes ud ellerede efter 20. minutter, så 1 halvleg endte i en lang HIK søgen efter spil og chancer, og ud over et flot frispark på overliggeren fra Mohamad ”Mudi” Al-Naser, skabte holdet ingenting.

I pausen skiftede Torben Storm og Bent Christensen system, så vi spillede med tre spillere fremme og det forvandlede simpelthen HIK. Pludselig blev spillet flydende og hurtigt. Kombinationerne og angrebene rullede ned mod AB Tårnby målet. Først fik Oskar Høybye reduceret på en flugter efter hjørnespark, og 15 minutter senere afsluttede Mohamad ”Mudi” Al-Naser på flotteste vis et mønster-angreb, hvor både Jonas Hebo, Alexander Hjælmhof og Oskar Høybye var involveret i smarte, hurtige kombinationer.

Daniel Thorup i duel med AB Tårnbys forsvar. Foto: Dennis Børner. 

Nu satte HIK alt på ét bræt for at hente de tre point, og belønningen kom 7 minutter før tid, da Yousef Salech scorede, efter at Mohamad ”Mudi” Al-Naser havde af-driblet målmanden og sendt bolden mod det tomme mål. Bolden snittede stolpen men heldigvis havde Yousef Salech taget det rigtige løb og kunne skubbe bolden over stregen. Dermed var det de samme tre spillere, der scorede i Tårnby som i den første kamp mod Skovshoved.

Jubelen blandt spillere, trænere og ledere var naturligvis kæmpestor, for det havde set sort ud i 1. halvleg, men som sagt var holdet som forvandlet i 2. halvleg.

Med sejren fastholdt HIK placeringen på 2. pladsen, og der er nu 13 points ned til 7. pladsen. I denne sæson spilles der som bekendt om at slutte i Top6 og dermed rykke op i den ”nye” 1. division, hvor man blandes med Top6 fra Vest-rækken.