Menu

Nu tilbyder HIK fodbold også privattræning

image
13. september 2021 kl. 12:46

HIK PRIVATTRÆNING

HIK tilbyder privattræning ved elitetræner, Anton Leifsson, til spillere, der har et ønske om at videreudvikle deres spillerkompetencer.

Privattræningen er bygget op omkring et tæt samspil mellem spiller og træner og fokuserer på en mere intensiv træning end ved et almindeligt træningspas med hold.

Med privattræningen har træneren mulighed for at observere den enkelte spiller og gå i dybden med de elementer, der kræver ekstra arbejde. På den måde vil spilleren hurtigere opleve en markant forbedring, der også udmønter sig i en stærkere position på holdet og et mere optimalt udbytte af den almindelige træning. Privattræningen skal altså ses som et super godt supplement til holdtræningen for spilleren, der vil mere.

For at opnå den kvalitet der ønskes i privattræningen trænes der aldrig med mere end 6 spillere per træner. Privattræningen kan have fokus på fodboldtræning, fysisk træning eller motorisk træning.

ALDERSGRUPPER

Privattræning tilbydes fra U8 og op til U17, og tilpasses naturligvis spillerens behov og niveau.

Du kan vælge mellem tre forskellige former for privattræning, som følger herunder:

1:1 træning

Denne træning er den mest intensive. Her er der er fuldt fokus på den enkelte spiller. Træneren har mulighed for at tilpasse arbejdet nøje efter spillerens behov og ønsker, og den tætte sparring mellem spiller og træner sikre en markant og mærkbar udvikling i spillerens kompetencer.

Pris pr. time kr. 600 ved køb af en time

Pris pr. time kr. 500 ved køb af minimum 8 timer

Gruppe træning (3-6 spillere):

Denne træning er ligeledes intensiv, men udover at fokusere på den enkelte spiller og dennes kompetencer og udvikling, er den også med til at skabe relationer på tværs af mindre grupper. Denne træning er med til at udvikle samspil og spilforståelse, der er særdeles vigtig i en holdsport som fodbold. Træningen tager udgangspunkt i gruppens behov, kompetencer og udviklingspotentiale.

Pris pr. time kr. 200 ved køb af en time.

Pris pr. time kr. 175 ved køb af 4 timer.

 Pris pr. time kr. 150 ved køb af 8 timer.

Video analyzering af kamp (1:1):

Her gennemgår en træner din sidste kamp – og på baggrund af trænerens analyse taler I om dine kompetencer og dine udviklingsområder. Træneren præsenterer mindst 10 klip fra din kamp, der både er positive og nogle som har behov for mere arbejde. Træneren vil her vejlede dig i at arbejde med de udfordringer der måtte være. Du får ligeledes klipperne tilsendt efter mødet.

Pris pr. time kr. 600 ved køb af en time.

Pris pr. time kr. 500 ved køb af minimum 8 timer.

OBS: Priserne er inkl. moms, udstyr til træningen, bane og træner.

Det er muligt at booke tider fra 14-18 i hverdagene, undtagen fredag. Samt 9-15 i weekenden. Tid til analyzering af kamp kan bookes alle dage efter aftale med Anton.

Booking: Tilmelding og spørgsmål sker til Anton Leifsson på ail@hik.dk og der kan bookes tider fra og med mandag d. 20. september 2021.

Ved booking, oplys da navn, adresse, fødselsdato, træningskategori, ønsker til træning og antal timer. Ved ønske om 1:1 træning aftales træningstidspunkt, emne m.m. med den enkelte spiller.

Betaling: Betaling foretages via mobilepay inden første træning på 12397 HIK fodbold. Husk at anføre navn og medlemsnummer.

Træningen foregår altid på HIK's anlæg ved Maglegårdshallen, men er ikke forbeholdt HIK-medlemmer. Spillere fra andre klubber kan derfor også benytte sig af tilbuddet. 

TRÆNER og ANSVARLIG

Anton Leifsson

  • 26 år
  • Træner i 10 år, alt fra U6-U19, drenge og piger
  • UEFA B licens
  • Elitetræner i HIK i fire år

Du kan finde alt information under fanen privattræning fremadrettet.