Menu

HIK præsenterer klubbens nye spillere

image
26. juni 2021 kl. 14:06

 

HIK præsenterer klubbens nye spillere

HIK præsenterede i dag de tre nye spillere, der kommer ind i truppen, når træningen starter op d. 5. juli under ledelse af den nye cheftræner Stefan Håkansson. HIK har hentet en spiller til hver kæde, og det er spillere, som kommer fra naboklubberne i den netop overståede 2. divisions-sæson.

 

Aleksandar Lazarevic er angriber og kommer til HIK fra Brønshøj efter en sæson, hvor han scorede 12 mål, selv om klubben desværre rykkede ned. Han er en stærk og arbejdsom angriber, der ved, hvordan man viser sig frem i feltet og afslutter uden betænkningstid. HIK har ofte haft udfordringer, når Lazarevic spillede for sine tidligere klubber Brønshøj og Hvidovre, så det var attraktivt at få fat i ham nu, hvor HIK er kommet op i den nye 2. division.

 

Emil Thomsen kommer til HIK fra Avarta, hvor han igennem flere år har været en af de bedste midtbanespillere i 2. division. HIK har lige siden han som helt ung spiller debuterede for Avarta fulgt den centrale  og løbestærke spiller, men Emil Thomsen har altid været interesseret i at blive i Rødovreklubben, selv om mange vil mene, at hans niveau er til at være med i nogle de ”højere rækker”.

 

Gregers Arndal-Lauritzen, der allerede fik kontrakt i HIK for en måneds tid siden kommer til klubben fra Skovshoved. Forsvarsspilleren har fået sin fodbold-uddannelse i Brøndby og var i en længere periode med i Alexander Zornigers spillertrup i 2018 og 2019. Han er en forudseende forsvarsspiller med et rigtig godt venstreben og fin placeringsevne.

 

HIK ønsker dem alle velkommen i klubben.