Menu

HIK nederlag i derbyet mod AB

image Foto: Dennis Børner
05. september 2022 kl. 13:34

Det er ikke den ideelle stime vi befinder os i for tiden. Fredagens kamp mod AB var ellers lovende med en 2-0 føring efter første halvleg. Det ændrede AB dog godt og grundigt på i anden halvleg og med slutcifre på 2-4 til AB, måtte vi endnu en gang hoppe et hak ned af stigen i den samlede stilling. Stefan Håkansson sætter ord på kampens forløb:

På trods af en fin første halvleg, vendes kampen fuldstændig i anden halvleg. Hvad går galt?

Man kan altid syntes en præstation er god eller godkendt på en føring. Vi er ikke tilfredse til trods for, at der var en føring. Vi syntes faktisk ikke føringen var retmæssig. AB havde grebet om os, og vi er heldige i flere episoder ikke at blive straffet. Vi har mange overvejelser i pausen, men får ikke sat dem i gang. Vi træffer generelt forkerte beslutninger fra start til slut, som træffes individuelt og ikke i samarbejde. Derfor må konklusionen være, at vi ikke blev afstemte, lavede et utal af personlige fejl, samt ikke spillede som et hold gennem hele kampen. AB vinder den kamp fortjent.

Det er vores tredje nederlag i streg. Hvad skal der arbejdes på for at få succesraten til at vende opad igen?

For at komme tilbage på sporet skal vi arbejde med basis. Snuden i sporet og arbejdshandskerne på. Vi kan ikke snakke os til noget og må derfor lade vores ben tale. Der skal udvises og praktiseres en helt anden attitude og energi, og vi lever os ind i, at modgang kan give opgang og positivitet.

Næste kamp er mod Esbjerg. Hvordan ser du chancerne for HIK succes her?

Det er måske en kamp som kommer på et godt tidspunkt for os. Omgivelserne og forventningerne til Esbjerg er høje, og det er måske meget godt, at presset kan være på dem. Alle kampe i 2. division er svære, og Esbjerg bestemt heller ikke en nem en af slagsen, hvor vi skal hæve vores bundniveau gevaldigt for at få point.

Næste kamp spilles søndag mod Esbjerg på udebane. Kickoff er kl. 13:00