HIK away! Pinsen blev fejret i Tyskland og Holland

image U14 pigerne vandt Girls15 ved Arnhem Cup 2023
30. maj 2023 kl. 14:06

En fantastisk forlænget weekend på grønsværen har nået sin ende, og vi ser tilbage på den med særdeles stor begejstring.

Tidligt fredag morgen fyldtes busserne med både drenge og piger fra HIK og kørte sydpå mod landets grænse. U10-14 talentdrenge vendte næsen mod Tyskland, hvor de skulle deltage i forskellige store turneringer. Også vores U14 pigerne drog afsted, nærmere bestemt mod Holland, hvor de skulle deltage i Arnhem Cup.

For pigernes vedkommende var 12 hold tilmeldt i Girls15 og her tog vores U14-1 sejren med sig hjem. De spillede først puljekampe i 2 puljer og vinderne af hver pulje skulle mødes i finalen. Pigerne mødte her et stærkt hold fra Vordingborg, som undervejs i turneringen havde scoret dobbelt så mange mål som HIK-pigerne i puljekampene og vundet flere kampe. Men der skulle kun 1 vindermål til at afgøre kampen og trofæet blev dermed vores. HIK pigerne tabte ingen kampe, lukkede ingen mål ind og spillede rigtig god fodbold under hele turneringen. Stort tillykke med placeringen!

I det tyske havde vores drenge også en aldeles fremragende tur. Både sportsligt og socialt. U10 spillede sig til en flot 3. plads i sølvspillet, og mødte undervejs hold fra FC Köln og Hansa Rostock, som gav drengene masser af modspil og gode erfaringer. U12 mødte ligeledes hold som Fortuna Düsseldorf og endte på en sammenlagt 10. plads i guldspillet efter flot fight og gåpåmod. U13 vandt bronzespillet, hvilket må siges at være et særdeles godkendt resultat og U14 gik så langt som at spille sig til en 5. plads i guldspillet. Alt i alt klarede vores drenge turneringerne til UG.

Vigtigst af alt oplevede vi hold som hyggede sig med hinanden og fik en masse fede fodbold- og sociale oplevelser sammen med deres holdkammerater. En fornøjelse at overvære.