Menu

En julehilsen fra HIK's fodboldformand

image
22. december 2022 kl. 14:48

Et lys i mørket….. og glædelig jul og godt nytår fra HIK Fodbold

Kære alle

Her på falderebet af 2022 er det på tide at gøre status over 2022.

Vi fik endelig sagt farvel til Corona og kunne vende tilbage til et nogenlunde normalt liv i HIK fodbold. Dog har vi haft store udfordringer med vores renoverings-, bygge og lysprojekter såvel i Maglen som på Gentofte Sportspark ligesom vores ansatte har måtte leve et rakkerliv i HIK’s egen skurby. Alle disse udfordringer til trods har de sørget for masser af aktivitet på anlægget med højt humør, hvilket der skal lyde en kæmpe tak for.

Heldigvis er trængslerne snart forbi, idet overbygningen endelig forventes at være færdig slut februar 2023, så trænere, medlemmer, forældre, Claus mv. kan være med til at genskabe klublivet i HIK.

Julen er en festtid med gaver, varme og godt humør. Derfor er det en glæde, at kunne oplyse, at vi har fået en gave fra Gentofte Kommune i form af lys til bane 1. Gravearbejdet går i gang d. 3. januar 2023 og forhåbentlig står lyset klar inden udgangen af 1. kvartal 2023 – better late than never.

Miraklernes tid synes ikke at være forbi, da det nye lys til bane 2 endelig er på vej fra USA og forventes sat op i starten af 2023.

2023 tegner således til at blive et år, hvor vores fysiske rammer endelig kan stå mål med de ambitioner vi har for HIK. Vores trænere kan bruge tiden på banen, spillerne kan få omklædningsrummene og nogle ordentligt baneforhold tilbage, og forældre og andre brugere kan nyde godt at Claus & Co.’s super service, lounge faciliteter, en ordentlig terrasse mv.

2022 var året hvor vi for alvor fik sat gang i fodbolden for de mindste. Bjørnebold har været en kæmpe succes. Samtidig fik vi indgået en samarbejdsaftale med FCK omkring udvikling af børnefodbold, så der fremadrettet vil være endnu flere hænder til at gøre børnefodbolden til det bedste i Danmark. På pigesiden fik vi ansat Jan Zirk som Head of Coaching for at bringe vores pigeafdeling et skridt tættere på eventuelt at søge licens. Drengebredden vokser og der arbejdes ihærdigt på at sikre dem et endnu bedre træningsprodukt. Det hårde arbejde i drengetalent afstedkom endnu et klap på skulderen i form af en 3. stjerne. Vores 1. dame- og herresenior kæmper flot videre og har i 2022 givet plads til endnu flere unge HIK’ere. 2022 var også året, hvor vi sagde farvel til vores daglige leder. Vi glæder os til i morgen at kunne løfte sløret for, hvem der kommer til, sammen med alle vores gode ansatte og trænere, at drive HIK mod højere mål.

Med et anlæg, der snart er på plads, ser vi i fodboldledelsen frem til at bruge mere tid på udvikling af vores børnesamarbejde med FCK, gøre produktet for alle vores piger og drenge endnu bedre, få udviklet bane 3 til et børnemekka, få startet en erhvervscup, finde endnu flere sponsorer mv. Kun fantasien – og lidt flere hænder – sætter grænser for hvor langt og hvor hurtigt vi kan drive tingene. Så husk du er altid velkommen til at byde ind med gode idéer, din bistand, sponsorater mv. Alt er velkomment.

Med disse ord vil jeg på vegne af fodboldledelsen sige en kæmpe tak til vores ansatte, trænere, holdledere og Poul Frederiksen for en kæmpe indsats i en svær tid. En stor tak skal der også lyde til Claus & Co. for at drive forretning fra en skurvogn og fortsat holde humøret oppe. Sidst men ikke mindst en stor tak til alle vores dejlige medlemmer og forældre, som er med til at gøre HIK til et unikt sted at spille og se fodbold.

Med disse ord ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår. På gensyn i 2023 til en ny og spænende sæson. FORZA HIK.

De bedste fodboldhilsner

Kim Meurs-Gerken, formand