Menu

Vi arbejder for en endnu bedre løsning

image
27. juni 2022 kl. 14:01

Kære medlemmer

Stormen Malik, som ramte os alle i starten af februar i år, ødelagde vores boblehal. Lige siden har vi undersøgt mulighederne for genopbygning af hallen samt hvilken løsning, der er optimal for HIK fremadrettet.

Tennisudvalget er kommet frem til, at en permanent hal opfylder flest medlemmers behov. Hallen forslås bygget i forlængelse af den eksisterende hal og Gentofte Kommune har taget godt imod idéerne. Man har også stor forståelse for vores ønske om at få en ny hal så hurtigt som muligt.

En permanent hal giver flere fordele:
• Tennisoplevelsen vil blive betydeligt bedre da vi vil spille i en hal, hvor der er højere til loftet
• Der vil være langt bedre akustik, bedre belysning og opvarmning
• Der vil være adgang til den nye hal via bane 7, eller som vi kender det fra den tidligere boble, via minitennisbanerne. (Hvilken af de to adgangsveje der bliver den permanente er endnu ikke afklaret)
• Banerne kan benyttes i al slags vejr 365 dage om året.

Vi er klar over, at dette vil være på bekostning af 2 hard court udendørsbaner, men fakta er, at vi spiller tennis indendørs i knap 8 måneder om året, hvorfor det er helt naturligt at prioritere indendørssæsonen.

Vi må hjælpe hinanden
Vi må desværre konstatere, at vi ikke når i mål med en ny hal inden indendørssæsonen starter. Tennisudvalget er derfor i fuld gang med at udarbejde en plan for, hvordan vi i den kommende indendørssæson håndterer de mange banekontrakter, når vi har færre indendørsbaner, end vi er vant til. En sådan plan udsendes til alle tennismedlemmer inden 15. juli.

Vi håber meget på jeres opbakning, så vi fortsat kan skabe de bedste rammer for sporten i Gentofte Kommune.


Med de bedste intentioner

Hovedbestyrelsen i HIK