Menu

Til minde om Paul Dehlholm - en HIK legende er gået bort

image
21. juni 2022 kl. 14:51

En sand HIK’er er gået bort. Paul Dehlholm var på alle måder en fantastisk person, som altid bragte glæde og godt humør med sig. Han var vellidt af alle og betragtes uden tvivl som en vaskeægte ven og HIK’er.

I april 1935 blev Paul Dehlholm medlem af HIK og forblev det lige siden. Han var HIK’s ældeste medlem og han var altid engageret i klubben, både som frivillig og som spiller og fungerede som bestyrelsesmedlem gennem 60’erne og 70’erne. Selv efter at han rundede 100 år i juni 2021, var han stadig aktiv i HIK og spillede tennis flere gange om ugen, hvor han berigede vores klub og anlæg med sit gode væsen og ikke mindst sine evner indenfor sporten.

Paul efterlader et stort aftryk i tennisverdenen. Med sine imponerende 70 DM titler, er han den dansker der besidder denne titel flest gange. Intet mindre end imponerende!

Udover sin indsats på banen, har Paul også gjort en stor indsats for tennissporten uden for banen. Han var nemlig æresmedlem i DTV og har derudover fået tildelt både DTF’s fortjenstnål og DTF’s æresnål, for sine mange års gøren og engagement i sporten. Han har siddet i tennisforbundets bestyrelse fra 1969-73 som kasserer og fra 1973-75 som sekretær. Desuden har han flere gange været kaptajn for det danske Davis Cup-hold.

Mange store bedrifter nævnes her, men størst af disse var Paul’s uendelige kærlighed til tennissporten. Han var et levende bevis på at tennis må være den mest livsforlængende af alle idrætter. Paul var og er stadig, en enorm inspiration og fantastisk forbillede for os alle og hans tilstedeværelse i HIK vil blive savnet umanerligt, men han vil leve videre i klubbens ånd.

Ære være Paul Dehlholms minde.

Luk