Menu

Ny erfaren direktør til HIK

image
28. marts 2022 kl. 15:06
Frederik Meyer tiltræder den 1. juni 2022 jobbet som direktør for Hellerup Idræts Klub.

Frederik Meyer bliver ny direktør for HIK. Han kommer fra en stilling som direktør for LøkkeFonden, hvor han igennem de seneste 5 år har haft det overordnede ansvar for fondens aktiviteter. Udover arbejdet med fondens formål – at virke til gavn for udfordrede drenge - har Frederiks fokus ligget på at vækste indtægter, sikre flere strategiske partnere og samtidig fondens økonomi.

Frederik Meyer har før sin tid i LøkkeFonden haft flere ledende stillinger både i og udenfor Danmark i selskaber som Carlsberg, Anheuser-Busch (Budweiser) ProSieben Sat1 (NOVA, Pop FM og The Voice) og Danone (Aqua d’Or).

Om den ansættelsen af den nye direktør siger bestyrelsesformand Søren Smedegaard:

Det har hele vejen igennem processen været en prioritet for bestyrelsen at finde en person som har kompetencerne, erfaringen, viljen og ikke mindst passionen til at fortsætte det arbejde som vi er i gang med. Og det er ikke i tvivl om at vi har fundet i Frederik. Jeg er derfor glad for, at Frederik Meyer har takket ja til jobbet som direktør for HIK. Og så er Frederik i øvrigt en gammel HIK’er og derfor en bekendt af mange af os, da Frederik har brugte store dele af sin ungdom i tennisafdelingen.”

Frederik Meyer siger:

”Jeg glæder mig helt enormt til at komme tilbage til HIK. Efter mange år i erhvervslivet, og de seneste 5 år i en velgørende fond, er det helt naturligt for mig, at fortsætte i en klub som HIK. Arbejdet med at have fokus på at skabe udvikling og fællesskab er hvad jeg brænder for og at få lov til at arbejde med netop dette i en klub, som står mit hjerte så nær som netop HIK gør, er en mulighed jeg kun kunne sige ja til.”

 

Søren Smedegaard / Søren Brøchner Mortensen

Luk