Menu

Månedens HIK'er - Esther Skibelund

image
06. januar 2022 kl. 11:55

Selvom vi allerede har taget hul på det nye år, skal i ikke snydes for månedens HIK'er i december - Esther Skibelund. Esther har primært sin daglige gang i håndboldafdelingen og hvor hun bl.a. fungerer som afdelingens kommunikationskontakt. Hun går gerne en ekstra mil for at sætte fokus på håndboldafdelingen og hendes begejstring og entusiasme for klubben skinner tydeligt igennem, når hun skriver artikler og laver opslag på afdelingens forskellige SoMe kanaler. Alle der møder Esther, mødes med et smil og smittende positiv energi. Du vil udelukkende høre positive roser om hende og vi holder meget af at have en person som hende i klubben – et klubmenneske fra inderst til yderst. Tak for dig! 

Vi har fået Esther til at skrive et par ord om sig selv – herunder kan du blive klogere på hvem Esther er og hvorfor hun synes HIK er et godt sted at være.

 

Derfor er jeg i HIK

Jeg er i HIK fordi jeg er stor fan af foreningslivet og mener at det er enormt givende for børn at være en del af en forening. Jeg vil derfor gerne være med til at skabe et trygt og udviklende rum for børn og unge i Gentofte Kommune. Mine 2 børn spiller henholdsvis håndbold og fodbold i HIK, hvorfor jeg har valgt at lægge mine kræfter i HIK og specifikt på håndboldafdelingen, da jeg selv tidligere har spillet håndbold og derfor har mest at give her.

 

Det jeg holder mest af ved at være i HIK

Jeg holder meget af atmosfæren i HIK, især omkring Maglen. Det er meget hyggeligt at komme ned i hallen eller på banen uanset hvem der træner og hvilken tid på dagen. Jeg synes også at det er enormt stærkt at vi har 3 idrætsgrene under samme organisation, hvilket giver er super sammenhold på ungdomssiden.

 

Min største/bedste oplevelse i HIK regi

Min bedste oplevelse i HIK regi er hver weekend at opleve de glade børn der dyrker sport.

 

3 ting i skal vide om mig

Jeg er tidligere håndboldspiller med mine rødder i Virum, jeg var målmand og har fået hjernerystelse indtil flere gange.

Jeg har sammen med min mand besteget Mount Kilimanjaro.

Jeg holder meget af at vinterbade.

Luk