Menu

En julehilsen fra HIKs direktør

image
23. december 2022 kl. 09:52

Kære medlemmer,

Så er det igen den tid på året. Og i år tegner (heldigvis) ganske anderledes end de to foregående år som stod i Coronaens tegn. I år kan vi igen være sammen med vores nærmeste og nyde julen uden en masse restriktioner. Og i vores del af den foranderlige verden vi lever i kan vi sågar mødes i HIK med gode venner, spille tennis, fodbold eller håndbold alt det vi lyster – ja sågar padel kan vi spille, så længe banen ikke er dækket til af sne. Der er meget at være taknemmelig for denne jul. Trods alt.

 

Det har været et godt år

HIK har i 2022 haft et godt år.  Vi er glade for, at vi 2022 har kunne holde fast i vore mange nye fodboldmedlemmer som kom til i 2021. Håndbold er igen i 2022 på nogenlunde samme antal medlemmer som foregående år, hvor tennis endnu engang har været svagt stigende.

Ikke nok med, at vi stadig nyder godt af den store interesse for at blive medlem kan vi også konstatere at vi ser et stadigt stigende antal medlemmer benytte sig af vores mange medlemstilbud af høj kvalitet. Det er vi rigtig glade for. Vores medlemmer er ikke bare medlemmer. Vi er en masse engagerede HIK-medlemmer, der benytter os af de mange gode tilbud som vores mange frivillige og ikke mindst ansatte, hver dag sørger for er til stede. En kæmpe tak til jer alle for dagligt at sørge for, at HIK er et rart sted at komme.

Thomas skrev sidste år at vi nærmede os 5000 medlemmer. Der er vi ikke helt endnu.  På nuværende tidspunkt er vi 4654 aktive medlemmer og inkluderer vi de passive, er vi 4808 medlemmer.

Vi vil i 2023 have et fortsat fokus på at kunne tilbyde vores medlemmer de bedste sportslige oplevelser.

 

Vores anlæg blev ramt af storm – og forsinkelser

Vores tennishal nød i 2021 godt af en renovering af gulv, lys og radiatorer. Og det nyder vore mange medlemmer godt af hver dag. Men som I alle ved ramte stormen Malik os d. 2. februar og vi mistede 2 indendørs tennisbaner. Vi vil i den forbindelse gerne takke alle jer som var med til at sikre at nogle af dem, som ikke længere havde deres faste kontraktbane i boblen blev tilbudt en bane i vores tennishal. Dejligt at se, at vi kunne hjælpe hinanden og dele når behovet er størst.

Samtidig blev Maglegårdshallen desværre ikke færdig som planlagt. Det har selvfølgelig igennem 2022, og i al for lang tid, medført en masse ændrede planer og enorme udfordringer og ikke mindst frustrationer. Men… nu er vi så endelig der, hvor vi kan se lys for enden af tunnelen. Maglen er planlagt til at stå færdig så vi kan rykke ind ultimo februar 2023. Og det er vi mange der glæder os til.

 

Et fornuftigt resultat venter

Rent økonomisk ser det ud til at vi også i 2022 ender med et fornuftigt resultat. Der har været god opbakning fra jer alle omkring vores mange medlemstilbud på tværs af afdelinger og vi har administreret vores samlede omkostninger så vi alt i alt ser ud til at overholde vores budget. Vi er i gang med at planlægge blandt andet opførelsen af en ny tennishal og her vil der selvfølgelig være nogle opstartsomkostninger, som i sagens natur ligger udover den almindelige drift.

 

Et spændende år

Ingen tvivl om at HIK går et spændende år i møde. Renoveringen af den længe ventede Maglegårdshal vil stå klar i første kvartal til glæde for vores mange fodbold og håndboldmedlemmer og ikke mindst vil Cafe HIK få nogle rigtige gode vilkår. Jeg ved, at både Claus Christiansen og Karina glæder sig til at byde jer alle velkommen i caféens nye omgivelser.

I øvrigt kan jeg oplyse, at planen iflg. Gentofte Kommune er, at der på Maglens fodboldbaner baner kommer lys på både bane 1 og 2 i den første del af 2023.

Vi glæder os desuden til den forestående Gregory Cup i tennis i maj måned, hvor HIK er vært. I år er 75-års jubilæet for denne historiske venskabsturnering mellem 3 venskabsklubber: Kungliga Lawn Tennis Klubben i Stockholm og All England Lawn Tennis & Croquet Club i Wimbledon og ikke mindst HIK.

Ydermere arbejder vi ihærdigt på at få en byggetilladelse til en ny tennishal, så vi kan komme i gang med byggeriet i det nye år. Heller før end siden, så vi kan få erstattet de 2 indendørsbaner som vi mangler.

Og på det personlige plan. Tak for at I alle har taget godt i mod mig i det første halve år som HIKs direktør. At komme i vores historiske klub dagligt og være med til at servicere klubben og alle jer medlemmer er noget jeg værdsætter meget højt. Jeg ser frem til et spændende år med en masse gode oplevelser med jer alle på HIKs tennis-, fodbold- og håndboldbaner. Husk at, idéer, input, ris og ros altid er velkomment enten ved direkte henvendelse på kontoret, via telefon eller mail.

Med disse ord vil jeg ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vi ses i HIK

Frederik Meyer

Direktør