Menu

COVID-19 UPDATE - Nye retningslinjer træder i kraft

18. december 2021 kl. 18:43

Kære medlemmer

Kulturministeriet, DIF, DHF, DBU og DTF anbefaler nu, at idrætsforeninger aflyser deres indendørs idrætsaktiviteter indtil d. 5. januar. Det betyder, at vi desværre ser os nødsaget til at lukke ned for organiseret indendørs træning, camps og frivillige aktiviteter fra søndag d. 19. december til og med d. 5. januar. Eliteidræt er undtaget. Udendørs aktiviteter kan fortsætte, dog uden brug af omklædningsrum.

Det er på nuværende tidspunkt uklart om vores tennismedlemmer, på trods af at organiseret træning ikke længere kan tilbydes, kan benytte hallen til at afvikle spil jf. banekontrakter eller almindelig booking. Indtil dette punkt er endeligt afklaret med DIF og kulturministeriet holdes hallen åbent for spil.

Det betyder følgende:

  • Maglegårdshallen lukkes helt ned til og med den 5 januar 2022.
  • Der vil ikke være organiseret tennis træning i HIK til og med den 5 januar 2022.
  • Medlemmer som har betalt for træning i denne lukkeperiode får refunderet forholdsmæssigt.
  • Fodbold kan fortsætte med deres aktiviteter udendørs.
  • Alle omklædningsrum i HIK lukkes ned fra i morgen til og med  den 5 januar 2022.
  • Man kan indtil videre benytte vores indendørs tennisbaner til privat spil.

Der indføres krav om brug af mundbind eller visir for personer på 12 år og derover i de lokaler på kultur- og idrætsområdet, der ikke er lukkede. Det betyder at man skal bruge mundbind såfremt man befinder sig i tennishallen, dog med undtagelse under spil. Kravet om mundbind gør sig gældende fra d. 19. december til og med den 16. januar 2022.

Det var ikke den jul vi havde set frem til, men vi håber at vi kan have en smule aktivitet i gang hen over julen og håber at kunne genoptage alle vores aktiviteter igen efter den 5 Januar 2022.

Luk