Menu

HIK søger unik fuldtids tennistræner

HIK tennis søger en unik fuldtids tennistræner med gejst, god udstråling og i stand til at skabe et rart og trygt læringsmiljø.

Ønsker du at være en del af et af Danmarks bedste trænerteams, har du muligheden nu. Vi søger en inspirerende og struktureret tennistræner med hjertet på rette sted og de rette kompetencer til en fuldtidsstilling i Hellerup Idræts Klub (HIK) tennis med start hurtigst muligt.

 

Kort om HIK tennis

HIK er en af Danmarks største tennisklubber med landets bedste banefaciliteter. Vi består pt. af ca. 2600 medlemmer fordelt på 1950 seniorer og 650 juniorer. Vi har 18 udendørsbaner fordelt på 2 anlæg, 10 indendørsbaner, samt en fantastisk restaurant, som er samlingspunkt for hele tennisklubben.

For klubbens juniorer har vi gode træningstilbud til bredden, såvel som spillere der træner på højeste nationale niveau. HIK har i alt ca. 400 aktive junior tennisspillere hvoraf ca. 200 på tennisskolen er under 11 år og ca. 200 på juniortræningen i 11-18 års alderen fordelt på klub- og turneringspillere. 

I vores store seniorafdeling har vi fokus på det sociale fællesskab. Et af vores seniormotionstilbud - Never2Late (N2L) - er yderst populært og meget hurtig voksende, og vores årlig træningstur til La Manga i Spanien bliver udsolgt på få timer. Vores senioreliteafdeling er blandt de bedste i Danmark indenfor både herre-, dame- og veteran-rækkerne.

 

HIK i fremtiden

HIK står foran en større omstillingsproces, hvor vi arbejder på at skabe nogle rammer, hvor alle føler, at de hører med til fællesskabet, bliver mødt med interesse, ikke oplever forskelsbehandling og oplever glæde ved tennis og kammeratskabet i klubben. Vores vision for HIK tennis er at skabe:

Trivsel og udvikling i verdensklasse, som vi skaber i fællesskab

Alle vores handlinger skal holdes op imod denne vision, hvilket kræver en tydelig retning og en rød tråd i vores arbejde. Visionen understøtter ligeledes, at vi skal være en inkluderende klub med endnu mere fokus på fællesskabet, hvor vi arbejder på at få alle til at føle sig som en del af noget større, og skabe et HIK sammenhold på tværs af grupper, niveau m.m..

Kvaliteten af dit arbejde skal være i højsæde. Vi baserer vores træning på den nyeste forskning og på hvad de bedste gør godt. Vi prioriterer et mestringsorienteret træningsklima (fokus på præstations- og procesmål fremfor resultatmål), med henblik på at skabe livslange gode oplevelser med tennis, hvor vi samtidig sikrer et stærkt grundlag af spillere, som vi kan rekruttere til vores mange junior- og seniorhold.

Visionen er især møntet på ungdomsspillerne, men gælder i princippet også for trænerne, hvor vi ønsker at skabe gode rammer for arbejdet og en stærk sammenhængskraft samt fællesskabsfølelse i trænerstaben. Som led i at øge kvaliteten af træningen, skal trænerne være nysgerrige efter at udvikle sig og jævnligt mødes med de øvrige trænere for at udvikle og drøfte forbedringstiltag.

 

Din profil

Vi søger en fuldtids tennistræner, som enten vil blive tilknyttet tennisskolen, juniorklub-spillerne eller junior-turneringsgruppen. Derudover vil du også udføre træning på tværs af grupperne, samt deltage i vores seniormotions tilbud.

Vi forventer, at du

 • elsker at arbejde med mennesker – både børn og voksne og på alle niveauer og viser det ved at være fuldt til stede
 • har en passende træneruddannelse og erfaring og kan skabe spændende og varierende træning så spillerne altid glæder sig til næste træning
 • er i stand til at motivere alle aldersgrupper til at blive bedre og forstår at glæde, udvikling og entusiasme er en vigtig del af at være træner
 • du følger med i udviklingen indenfor tennis og er åben for at lære nye ting som kan skabe et rart og trygt læringsmiljø
 • er god til at rose, kommunikere og tale i øjenhøjde med spillerne
 • er synlig i klubben og gerne stiller op til sociale arrangementer
 • formår at inddrage børnene i deres egen indlæringsproces
 • kan fornemme spillerens humør og skabe et rart og trygt læringsmiljø samt være i stand til at guide spilleren ud fra dennes niveau, personlighed og motivation
 • sikrer, at alle føler, at de har haft succesfulde oplevelser til hver træning og får feedback
 • kan bidrage til fællesskabet og samarbejdet i trænerstaben ved at være konstruktiv og i stand til at træde til, hvis en kollega har brug for det
 • er åben og i stand til at reflektere og kigge indad og løbende modtage feedback på din trænerrolle.

 

Du prioriterer at samle bolde op med børnene, fordi du ved, at det er her du har mulighed for at opbygge tillid og relationer til børnene, samt spørge ind til deres velbefindende. Du lader mobilen blive i tasken, fordi du ved at tilgængelighed og øjenkontakt med børnene er vigtig for at skabe nærvær.

Du skal forvente at have op til 25 banetimer pr. uge. Der må forventes arbejde i weekenderne, hvor man følger spillerne i turneringerne.

 

Yderligere spørgsmål samt ansøgning sendes til:

Klubchef Jan Bartram

e-mail: JB@hik.dk

 

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt